Lægevikariater med garanti

Nordvik er det største lægevikarbureau på det norske marked. Vi samarbejder med 250 norske kommuner, svarende til ca. 50% af arbejdspladserne for læger.

Tilbud til læger

Lægevikar

Vi kender forholdene i Norge ud og ind, som det største vikarbureau for læger. Derfor kan vi finde dig en vikarstilling, når du vil afsted, og til den bedst mulige løn.

Vi opkræver intet formidlingshonorar fra dig og belemrer dig ikke med nogle klausuler. Til gengæld belønner vi loyalitet via vores bonusordning (særligt attraktive vikariater).

Du er kvalificeret til at komme afsted lægevikar når du har opnået b-autorisation, det vil sige når du har afsluttet din turnus/basisuddannelse.

Jeg har brugt Nordvik i 13 år. Nordvik har altid sørget for rigtig gode vikariater med gode indtjeningsmuligheder. Har altid været der, og svaret mail hurtigt og prompt.

Læge L. Dinesen

10 gode grunde til at vælge Nordvik

1. Du får et konkret vikariat: Vi sikrer, at du i det hele taget kommer afsted

Du får et konkret vikariat som almen læge i Norge. Nordvik er det største lægevikarbureau på det norske marked. Vi har 15 års erfaring og sikrer dig, at du gennem vores aftaler og store netværk med 250 norske kommuner får et vikariat. Se ledige vikariater. Det er ikke længere nogen selvfølgelighed at få et vikariat i Norge, da lægemanglen i Norge er faldet de sidste år. Så det kræver et godt netværk at sikre vikariater i dag. Og ingen har et større netværk end Nordvik.

2. Du får den rigtige løn

Vi ved præcis, hvad man som vikar kan få af forhold og løn i en konkret kommune. Det er ikke det samme som faste læger får, eller som man fik året før, eller som andre vikarer tidligere har fået. Såfremt du selv forsøger at finde et job, eller får hjælp af andre, der ikke har tilstrækkelig erfaring på det generelle norske marked, så risikerer du måske at få en lavere fastløn, kommunalløn, færre vagter og dårligere forhold. Nordvik er veletableret på det norske marked. Du kommer afsted til den rigtige løn.

3. Du får oftest en løn på omkring 125–140.000 kr. per måned

Samtidigt sikres du ordnede skatteforhold.

4. Vi yder gratis skattehjælp og konkret hjælp med din selvangivelse

Selvom forholdene nu er enkle, er det en ekstra tryghed og hjælp. Samlet beskatning ca. 35-45%. Læger der oplyser SKAT om indtjeningen i Norge, beskattes nu automatisk og får aldrig problemer.

5. Du tilbydes senere bonusvikariater på 10-14 dages varighed

De er meget efterspurgte og med en meget høj indtjening, som tak for din indsats. Du prioriteres som førstevalg til bonusvikariater i Nordvik og Transmedica. Tager du afsted med andre bureauer, kan du ikke sidenhen deltage i vores bonusordninger. De er forbeholdt vores loyale vikarlæger. Gør en investering i fremtiden og i vores bonusordninger.

6. Du kan tage din introstilling mens du er i Norge

Glem alt om 4-års reglen. Disse stillinger godkendes i Danmark.

7. Vi oplærer dig i alle norske forhold

Dagligdagen på et norsk lægekontor, it-system/pt-journal, trygderegler, takster m.m. Det betyder at din indtjening ligger ca. 15-20.000 kr. højere alene den første måned. Herudover har vi 24-timers online hjælp både før, under og efter vikariatet.

8. Vi tilbyder dig vores ansættelsesordninger med faste og garanterede lønudbetalinger

Uden klausuler og gebyrer. Du betaler ikke noget til os.

9. Vi kan herudover hjælpe dig med attraktive vikariater i Sverige

Nordvik er specialister i Norge, men vi har faktisk også gode lægevikariater i Sverige.

10. Ledige og yderst attraktive vikariater netop nu

Vikariater med start i 2016, herunder ledige introduktionsstillinger. Du skal blot have klaret din basistjeneste/turnustjeneste, herefter er du parat.

Tilmeld dig som lægevikar med dine oplysninger og ønsker. Herefter kontakter vi dig med jobtilbud der matcher din profil.


Yderligere inspiration?

Mange af vores vikarer fremhæver naturoplevelsen som en af de store bevæggrunde til at arbejde i Norge i en periode. Det er ikke svært at forstå hvorfor. Norge er storslået.

Video af den fantastiske natur i Fjord Norge. Besøg den officielle rejseguide til Norge.